Defikingdoms

DeFi Kingdoms

DeFi Kingdoms este un joc DeFi construit pe blockchain, conceput cu NFT-uri utilizabile. Acest MMORPG game, de tip Play-to-earn, ofera DEX-uri, un fond de lichiditate si o piata de NFT-uri rare, bazate pe utilitate care, impreuna, creeaza o lume online frumoasa si captivanta. Descopera mai departe regatele DeFi si afla cum poti castiga bani jucandu-te DeFi Kingdoms.

Despre DeFi Kingdoms

Jocul DeFi Kingdoms este structurat ca un castel. Dezvoltat pe blockchain-ul Harmony, acesta gamifica pur si simplu conceptul de schimb descentralizat (DEX). DeFi Kingdoms este primul joc al protocolului Harmony. Inspiratia pentru game a venit cu niste principii simple, respectiv pasiunea pentru investitii, care i-a ademenit pe multi dintre dezvoltatorii din industria blockchain.

Iata ce reprezinta tehnologia blockchain

DeFi Kingdoms a fost creat pentru a populariza protocoalele DeFi si pentru a reda vizual investitiile intr-un liquidity pool, unde taramurile din joc reprezinta minarea de lichiditate a paritatilor puse la stake. Prin asocierea conceptului de crestere la protocoalele DeFi, intr-un model Play-to-earn, DeFi Kingdoms ofera o alternativa foarte interesanta investitorilor care prefera sa faca HODL (Hold On Dear Life).

Versiunea actuala a DeFi Kingdoms este un game-skin, astfel ca utilizatorul poate opera cu finantare descentralizata. In timp ce alte jocuri se bazeaza pe cumpararea si vanzarea de NFT-uri, DeFi Kingdoms foloseste jocul pentru a face distractiva investitia in criptomonede, prin intermediul economiei in crestere a jocului.

Descopera ce sunt NFTs

Unul dintre principalele motive ale succesului DeFi Kingdoms se datoreaza modului in care adapteaza concepte dificil de invatat, precum DeFi, intr-o interfata familiara si usor de accesat.

De ce este diferit Defi Kingdoms

Jocul transpune componenta financiara intr-un lucru usor si distractiv. DeFi Kingdoms iese in evidenta datorita integrarii inteligente a functionalitatii DeFi cu elementele de joc. Spre deosebire de multe alte jocuri care incorporeaza caracteristici similare, combinatia dintre partea financiara și jocuri se simte naturala pe DeFi Kingdoms. Acest lucru este ajutat de cateva caracteristici cheie ale DeFi Kingdoms. Schimbul sau descentralizat foloseste protocolul UniswapV2 si permite jucatorilor sa schimbe token-uri si sa devina furnizori de lichiditati pentru a castiga comisioane la schimburile de jetoane.

Asa cum exista astazi, DeFi Kingdoms poate sa existe si in viitor. Jocul include:

  • Un schimb descentralizat si un ecosistem alimentat cu jetoane;
  • Un grup de furnizori de lichiditati, care se prezinta in joc sub forma de banca si gradina;
  • O platforma de active NFT, reconfigurata ca un joc fantastic de explorare.

In esenta, DeFi Kingdoms este un sistem financiar remodelat pentru a se simti ca un joc. Un game promitator, sinergic, ce poate aprofunda o comunitate dedicata si deja stabila financiar. Acesta le permite jucatorilor sa detina nu doar o criptomoneda, ci un token utilizabil, valoros si care ofera ceva inapoi, in multe moduri distractive.

Token DeFi Kingdoms

In centrul DeFi Kingdoms se afla token-urile JEWEL si CRYSTAL, care ofera o experienta captivanta si semnificativa. Acestea pot fi cumparate cu ONE si AVAX, si se gasesc in joc in Marketplace, acolo unde Trader-ul face tranzactii.

DeFi Kingdoms are doua schimburi descentralizate, care folosesc protocolul UniswapV2. Primul, DEX-ul DeFi Kingdoms: Serendale tranzactioneaza cu JEWEL, ONE, si o serie de token-uri pe Harmony. Al doilea, DEX-ul DeFi Kingdoms: Crystalvale tranzactioneaza cu CRYSTAL, AVAX, si o varietate de token-uri pe Avalanche. Iata ce trebuie sa stii despre token-urile DeFi Kingdoms:

JEWEL

In momentul in care DeFi Kingdoms: Serendale a fost dezvoltat pe Harmony, alaturi de acesta a fost lansat si token-ul JEWEL. Spre deosebire de un token obisnuit, JEWEL actioneaza ca principalul simbol de valoare intr-un joc metaverse. Jetonul poate fi considerat o combinatie intre un token crypto traditional si o moneda in joc.

JEWEL poate fi folosit pentru a cumpara Hero NFTs, care la randul lor pot fi utilizate pentru a castiga JEWEL si alte recompense. De asemenea, token-ul poate fi combinat cu eroii existenti si alte item-uri, pentru a mina eroi noi, si poate fi schimbat prin DEX pentru moneda jocului sau direct pentru articolele din joc. Toate acestea in plus fata de oportunitatile de impartire a taxelor, punerea in comun a lichiditatilor si drepturile de guvernata. JEWEL alimenteaza ecosistemul DeFi Kingdoms.

Jucatorii pot detine JEWEL fie prin cumparare de pe piata descentralizata a jocului, fie castigand-o prin mijloace alternative. JEWEL se poate utiliza si la minarea lichiditatii, iar cei care o pun la stake sunt recompensati cu si mai multe monede.

CRYSTAL

JEWEL este moneda nativa a jocului, insa odata cu extinderea DeFi Kingdoms: Crystalvale pe DFK Chain, era necesar un nou simbol pentru a alimenta acel taram. Asadar, a aparut CRYSTAL, un token care are aceleasi roluri precum JEWEL, doar ca nu in Serendale, ci in Crystalvale.

CRYSTAL poate fi folosit pentru a cumpara si mina Hero NFT, poate fi schimbat pe DEX, pus la stake pentru partajarea taxelor, adunat pentru lichiditate si aplicat voturilor de guvernanta. Oferta totala de CRYSTAL reprezinta o patrime din cea a JEWEL, iar programul de emitere ajustat in consecinta.

NFT DeFi Kingdoms

Cu toate ca gradinaritul si cresterea token-urilor JEWEL si CRYSTAL sunt cu adevarat interesante, echipa din spatele DeFi Kingdoms a vrut sa le ofere mai mult acestor regate fantastice, prin introducerea eroilor unici NFT.

Hero NFT-urile din DeFi Kingdoms sunt personaje RPG complexe, cu statistici, resurse consumabile precum HP, MP si Stamina, dar si un sistem de nivelare. Aceste jetoane nefungibile sunt unele dintre caracteristicile cheie ale jocului, eroii fiind desemnati sa lucreze in mai multe profesii pentru recompense, sa participe la misiuni si, eventual, sa lupte intre ei sau cu alti inamici in actualizarile viitoare. Hero NFT-urile sunt esentiale pentru joc, dar sunt si instrumente importante pentru a obtine recompense.

Eroii DeFi Kingdoms au doua seturi de gene, respectiv una pentru aspect si alta pentru atributele din joc, cum ar fi profesia, clasa, subclasa, abilitatile pasive si active etc. In timpul invocarii, eroul nou invocat va dobandi, in mod aleatoriu, gene de la ambii eroi-sursa folositi pentru convocare. Exista, de asemenea, o sansa de mutatii, iar astfel pot rezulta abilitati si clase noi, rare.

Convocarea si tranzactioarea eroilor DeFi Kigndoms

Eroii noi pot fi invocati printr-un portal dimensional, combinand genele a doi eroi existenti si platind un cost pentru convocare. In felul acesta, se va crea un NFT complet nou, poate chiar extrem de rar. Intrucat exista mai multe parti care alcatuiesc un erou nou, fiecare NFT obtinut poate avea o combinatie unica de aspect, clasa si statistici. Practic, fiecare convocare reprezinta o sansa de a produce un erou rar si valoros pentru joc sau tranzactionare.

In ceea ce priveste cumpararea sau scoaterea la vanzare a Hero NFT-urilor, acest lucru se desfasoara in The Tavern (Taverna). Tot aici, jucatorii isi pot inchiria eroii, pentru a fi folositi de catre alti utilizatori pentru invocare. In plus, jucatorii isi pot chiar echipa NFT-urile cu abilitati speciale pasive si active, doar ca acest sistem inca este in dezvoltare.

Misiunile eroilor DeFi Kingdoms

Este important de mentionat ca NFT-urile au diverse statistici care le influenteaza performanta in fiecare profesie, precum si puterea in lupta. Acestea pot fi crescute pe masura ce eroii castiga experienta si cresc in nivel.

In regat, eroii pot merge in diverse misiuni. De exemplu, misiunile de profesie le permite acestora sa adune resurse in joc, sa castige token-uri suplimentare din gradina si sa deblocheze jetoane mai devreme, timp in care isi sporesc abilitatile profesionale si castiga experienta. La fel, eroii pot participa la misiuni care le solicita sa-si foloseasca anumite statistici pentru atingerea unor obiective, sa dialogheze cu NPC-urile si sa calatoreasca pe harta pentru a o duce la bun sfarsit cu succes. In cele din urma, va veni vremea cand eroii se vor lupta si cu inamici.

Eroii au posibilitatea sa concureze si pentru dreptul de a cumpara teren, care este un tip special de NFT actualizabil si limitat. Terenul poate fi cumparat si vandut, construit si vizitat de catre eroii calatori. Mai mult, in viitor, jocul va fi dezvoltat pentru ca eroii sa poata detine animale de companie care sa-i insoteasca in aventurile lor, dar si sa participe la lupte 3v3 impotriva altor jucatori.

Cum accesezi DeFi Kingdoms

Ca sa accesezi DeFi Kingdoms trebuie sa stii ca site-ul oficial este defikingdoms.com. Ai grija ca exista multe scam-uri si poti fi inselat cu usurinta daca ajungi pe alte pagini web. Jocul il gasesti la https://game.defikingdoms.com/ , iar varianta beta, unde se fac teste si sunt mai multe features, este https://beta.defikingdoms.com/ .